Menu Sluiten

Maatwerk website laten maken?

Laat een moderne website maken met een unieke look!

WinCOM is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van WordPress websites en webshops voor bedrijven en organisaties. Wij leveren o.a: webdesign op maat, content migratie, on-page zoekmachineoptimalisatie, integratie van sociale media, en aanvullende opties zoals e-commerce.

Gebruikersvriendelijkheid en een goed overzicht spelen een grote rol bij door ons ontworpen websites. Bij alle producten houden wij uiteraard rekening met uw eigen wensen en voorstellingen.

Bekijk onderin ons Portfolio…

Webdesign

SEO Optimalisatie

Onderhoud & Updates

Wordpress website

Huisstijl & Logo Ontwerp

Google AdWords

Linkbuilding

Bereken online de kosten voor uw website of webshop...

Met onze handige rekentools kunt u eenvoudig en snel de kosten berekenen voor uw website of webshop. Na het berekenen kunt u ook direct een offerte opvragen voor een prijs op maat. 

Liever ook uw content laten beheren?

Wilt u ook de content van uw website of webshop laten beheren door WinCOM? Wij hanteren vaste lage prijzen voor content beheer. Kijk verder op de content beheer pagina voor onze tarieven en service.

Portfolio van WinCOM webdesign

WinCOM webdesign heeft door de jarenlange ervaring diverse website ontworpen. Dit zijn onder meer websites, webshop en webblogs. Hieronder een selectie van de websites die WinCOM heeft ontworpen en gebouwd. Klik op de afbeelding om de website te bekijken