Menu Sluiten

Office 365 voor bedrijven

Met Office 365 heeft u een complete verzameling zakelijke productiviteitsprogramma’s om uw bedrijf te runnen in één pakket. Office 365 is namelijk veel meer dan alleen Word en Outlook. Het bevat professionele programma’s zoals Teams en Sharepoint om als team effectief samen te kunnen werken. Of om al de gegevens van uw klanten te beheren. Zo komt u altijd goed voorbereid op uw volgende afspraak aan.

Office 365 door WinCOM

WinCOM is een unieke partner als het aankomt op het aanbieden van Office 365. Doordat wij Tier 1 partner zijn van Microsoft bieden wij, zonder tussenkomst van tussenpersonen, u rechtstreeks de Office pakketten aan. Hierdoor kunnen wij deze zeer concurrerend in de markt zetten.

WinCOM heeft verschillende partnerschappen met Microsoft. Hierdoor kunnen wij u elke oplossing bieden waar u naar op zoek bent. Of dat nou lokale Office installaties zijn, of Enterprise E5 volledig in de Cloud.

Microsoft Logo
Microsoft 365 Logo

Welke versie van Office?

WinCOM biedt verschillende versies van Office 365 aan. Vroeger kocht u een doos met een installatie-cd en een activatiecode, maar zo werkt het tegenwoordig niet meer. Ook Office werkt tegenwoordig online en in de cloud. WinCOM biedt hierbij verschillende pakketten aan die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Het is maar net de vraag wat uw eisen en wensen hierbij zijn. Hoeveel gebruikers zijn er? Werken uw medewerkers via een terminal server? WinCOM kan u hierbij goed adviseren, zodat u de versie kiest die goed bij uw bedrijf past.

  • Kleine bedrijven
    Microsoft 365 Business
  • Middelgrote bedrijven
    Office 365 Enterprise
  • Grote bedrijven
    Microsoft 365 Enterprise
Kleine bedrijven
Microsoft 365 Business
Middelgrote bedrijven
Office 365 Enterprise
Grote bedrijven
Microsoft 365 Enterprise
v.a. €415
p/m
v.a. €332
p/m
332
p/m
Microsoft 365 Apps (word, excel, powerpoint, etc)
Exchange online (e-mail, agenda's)
OneDrive voor Bedrijven (Online opslag)
Teams (Chatten, vergaderen & samenwerken)
Microsoft SharePoint Online (Intelligent intranet)
Multi-Factor authenticatie
Azure Information Protection
Microsoft Intune
Windows 10 Licentie
Microsoft Defender voor Endpoint
Zorgvuldige omgang met privacy
Altijd up-to-date
Gratis hulp bij installatie
Maandelijks opzegbaar
Bestel nuBestel nuBestel nu

De beste tool om samen te werken: Teams

Eén plek waar u al uw medewerkers samen kunnen werken, kunnen communiceren en beslissingen kunnen nemen. Microsoft Teams brengt alles samen in één gedeelde werkruimte waar u kunt bellen, chatten, vergaderen, bestanden delen, en werken met zakelijke apps. Onafhankelijk van waar u bent. Al uw bestanden zijn altijd te benaderen, te delen en te bewerken.

Bellen met Teams

Uw eigen medewerkers kunnen eenvoudig onderling contact leggen met Teams. Zo kunnen medewerkers eenvoudig met elkaar (video)bellen, groepsgesprekken voeren en bestanden delen. Zo blijven afdelingen goed functioneren.

VoIP en PBX koppelen met Teams

Door uw VoIP centrale te koppelen aan Microsoft Teams wordt dit de teamwork-hub van uw bedrijf. Vaste lijnen komen dan binnen op de Teams App op een smartphone. Zo bent u altijd en overal bereikbaar op uw bekende telefoonnummers.

Microsoft Teams Logo

Microsoft Partner

Door uitgebreide screening en samenwerking met Microsoft, hebben wij de Microsoft Partner status verkregen. Onze organisatie voldoet aan alle strenge eisen die Microsoft hieraan stelt. Dit houdt onder andere een eigen datacenter in. Wij beheren dus onze eigen digitale infrastructuur en kunnen deze indien nodig meteen upgraden en aanpassen. WinCOM draagt dus zelf zorg voor al uw data en besteedt dit niet uit. Dit omdat wij geloven in korte lijnen en altijd de snelst mogelijke dienstverlening willen hebben. Dankzij het Partnerschap hebben wij een directe lijn met Microsoft. Geen wederverkoop dus via tussenpartners, maar ook hier een rechtstreekse band. Dit houdt in dat we tegen gunstige tarieven producten zoals Office 365 kunnen afnemen. Maar ook dat we de meeste directe Support hebben, als eerste nieuwe producten kunnen testen en altijd up to date zijn.

Microsoft CSP Partner logo