Menu Sluiten

Microsoft 365 Enterprise

Microsoft 365 Enterprise is de meest vertrouwde, veiligste en productiefste manier van werken met Office 365, Windows 10 Enterprise en Enterprise Mobility + Security in één voordelig abonnement!

  • F1
  • F3
  • E3
  • E5
F1F3E3E5
332
p/m
830
p/m
3101
p/m
5346
p/m
Office op 5 apparaten
Office Online: Webversie
Teams (Chatten, vergaderen & samenwerken)
Microsoft InTune (Cloud service voor MDM en MAM)
Azure Information Protection (Documenten en e-mail beveiliging)
Exchange e-mail, agenda's, antispam (+ domeinkoppeling)2 GB100 GB100 GB
OneDrive voor Bedrijven (Online opslag)2 GB2 GB5 TB5 TB
Microsoft Planner (Eenvoudige manier om te organiseren)
Microsoft SharePoint Online (Intelligent intranet)
Microsoft Yammer (Sociaal bedrijfsnetwerk)
Microsoft Forms
Antispam
Exchange Online Protection
Multi-Factor authenticatie
Windows 10 Enterprise
Office 365 Advanced Threat Protection Plan 2
VoIP Telefonie/conferencing systeem
Zorgvuldige omgang met privacy
Altijd up-to-date
Gratis hulp bij installatie
Maandelijks opzegbaar
Bestel nuBestel nuBestel nuBestel nu

Microsoft 365 door WinCOM

WinCOM is een unieke partner als het aankomt op het aanbieden van Microsoft 365. Doordat wij Tier 1 partner zijn van Microsoft bieden wij, zonder tussenkomst van tussenpersonen, u rechtstreeks de Office pakketten aan. Hierdoor kunnen wij deze zeer concurrerend in de markt zetten.

WinCOM heeft verschillende partnerschappen met Microsoft. Hierdoor kunnen wij u elke oplossing bieden waar u naar op zoek bent. Of dat nou lokale Office installaties zijn, of Enterprise E5 volledig in de Cloud.

Microsoft Logo
Microsoft 365 Logo

Microsoft Partner

Door uitgebreide screening en samenwerking met Microsoft, hebben wij de Microsoft Partner status verkregen. Onze organisatie voldoet aan alle strenge eisen die Microsoft hieraan stelt. Dit houdt onder andere een eigen datacenter in. Wij beheren dus onze eigen digitale infrastructuur en kunnen deze indien nodig meteen upgraden en aanpassen. WinCOM draagt dus zelf zorg voor al uw data en besteedt dit niet uit. Dit omdat wij geloven in korte lijnen en altijd de snelst mogelijke dienstverlening willen hebben. Dankzij het Partnerschap hebben wij een directe lijn met Microsoft. Geen wederverkoop dus via tussenpartners, maar ook hier een rechtstreekse band. Dit houdt in dat we tegen gunstige tarieven producten zoals Office 365 kunnen afnemen. Maar ook dat we de meeste directe Support hebben, als eerste nieuwe producten kunnen testen en altijd up to date zijn.

Microsoft CSP Partner logo