Menu Sluiten

Kassa hard- en software voor het MKB

BREED AANBOD: HORECA, SALON, GARAGE, RETAIL, TELECOM
GEEN LEVERTIJD, DIRECT AAN DE SLAG!

Kies WinCOM voor een betrouwbaar afrekensysteem

WinCOM levert al ruim 5 jaar betaal-en betrouwbare kassa software en kassasystemen aan het MKB. Wij leveren Kassasoftware aan de Detailhandel, Horeca, Beauty-Branche, Garages, Fietsenwinkels, Motorzaak, Telecom winkels en de ICT! U kunt de gewenste systeem gemakkelijk online bestellen.

Voor kassa hardware is de levertijd gemiddeld slechts 2 werkdagen. Voor de kassa software is er geen levertijd u kunt direct aan de slag! Indien gewenst komen wij ze persoonlijk brengen en installeren bij u in de zaak of op kantoor of thuis. 

Kassasoftware + onderhoudscontract slechts €250 per jaar!

”DAT KAN TOCH NIET?” Dit is de vraag die wij geregeld krijgen, gelukkig kunnen wij de klant verblijden en volmondig beamen dat het echt kan voor deze prijs! En om het nog mooier te maken, wij hanteren geen opzegtermijn. Bij ons zit u dus nergens aan vast! Waar u elders bij andere aanbieders van kassa software al snel veel meer betaald kunt u bij ons voor een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze, kassa software, updates en gratis helpdesk. Dus bent u op zoek naar betrouwbare kassasoftware? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren kassa software en hardware voor vrijwel voor alle branches en hebben duizenden tevreden klanten.

Onze kassasystemen beschikken over vele mogelijkheden zoals het afrekenen, voorraadbeheer, klanten beheer, omzet overzichten en mailings. Ook zijn er verschillende extra mogelijkheden branche specifiek voor o.a. de horeca, garage en salon. Kies hieronder uit de verschillende kassa software pakketten en probeer geheel vrijblijvend de demo software!

KASSA SOFTWARE VOOR ELKE BRANCHE

KASSA HARDWARE

Onze Easy (ES) POS software programma’s zijn allemaal uitgetest met deze hardware. De speciale point-of-sale (POS) producten worden door ons geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Al onze producten worden GRATIS verzonden!

KLIK OP DE AFBEELDINGEN OM NAAR DE SHOP TE GAAN

All-in-One Kassa PC's
Bonprinters
Kassalades
Klantendisplays
Toetsenbord + Muis
Kassalades